ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

F.A.Q

Προβιοτικά-/Πρεβιοτικά

Τι εIναι τα προβιοτικα?
Τα προβιοτικά είναι οι ζωντανοί μικροοργανισμοί που αποκαλούμε “καλά βακτήρια” λόγω των σημαντικών επιδράσεων που έχουν στο δέρμα. Συνεισφέρουν εξαιρετικά στην υγεία του δέρματος όταν λαμβάνονται μέσω της διατροφής ή τοπικά στο δέρμα.
Τι ειναι τα πρεβιοτικα;
Τα πρεβιοτικά ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία των υδατανθράκων. Αφενός αποτελούν την «τροφή» για τα καλά βακτήρια, τα προβιοτικά και αφετέρου ρυθμίζουν το ίδιο το μικροβίωμα της επιδερμίδας.
Πως λειτουργουν τα προβιοτικα για τον ανθρωπινο οργανισμο;
Τα προβιοτικά βακτήρια στο δέρμα και στο εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος έχουν πολυάριθμες λειτουργίες. Στο δέρμα, λειτουργούν συνεργιστικά με τα ανθρώπινα κύτταρα για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να κρατήσουν μακριά τα παθογόνα. Βοηθούν επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα στην εντερική οδό, ελέγχοντας τη συστημική φλεγμονή και συντονίζοντας τις ανοσολογικές αποκρίσεις.

Προβιοτικά νέας γενιάς/μακράς διαρκείας

Τι ειναι τα προβιοτικα νεας γενιας?
Προβιοτικά νέας γενιάς λέγονται τα προβιοτικα μακράς διάρκειας τα οποια σε αντιθεση με τα ως τωρα γνωστα προβιοτικα της αγορας εχουν εκτεταμενο χρονο ζωης και δράσης πάνω στην επιδερμίδα και είναι"έξυπνα"γιατί εντοπίζουν το πρόβλημα και δρούν στοχευμένα (δημιουργούν ένα προστατευτικό βιο-φίλμτο οποίο εμποδίζει την είσοδο παθογόνων μικροοργανισμών).
Ειναι ολα τα προβιοτικα ιδια?
Παρόλο που γενικά όλα τα προβιοτικά μπορεί να παρέχουν οφέλη στον άνθρωπο, υπάρχουν κάποια στελέχη προβιοτικών που μπορεί να έχουν καλύτερη δράση ή να έχουν μελετηθεί περισσότερο για κάποια συμπτώματα ή παθήσεις. Ο Bacillus Subtilis (Βάκιλος ο λεπτοφυής), σε αντίθεση με τους λακτοβάκιλους μπορεί να σχηματίσει έναν προστατευτικό πυρήνα (ενδοσπόρια), που του επιτρέπει να ανέχεται ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, επεκτείνοντας έτσι κατά πολύ το προσδόκιμο ζωής του καθώς και τις ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα (καταπολέμηση της τάσης ακμής, λιπαρότητας ή ξηροδερμίας και έκζεμα)

Probiocell

Πως λειτουργουν τα προϊοντα της Probiocell?
Τα προϊόντα probiocell λειτουργούν επικαλύπτοντας το δέρμα με ένα στρώμα Bacillus subtilis που ανταγωνίζεται τα επιβλαβή βακτήρια, όπως το Propionibacterium acnes (P. acnes) για τρόφιμα και πόρους. Τρώγοντας το υπερβολικό δέρμα και τις τοξίνες που χρειάζονται τα κακά βακτήρια για να επιβιώσουν, τα ευεργετικά βακτήρια στα προϊόντα Probiocell® κυριολεκτικά εξαφανίζουν τον ανταγωνισμό τους στην επιφάνεια του δέρματος και βαθιά στους πόρους. Με τακτική χρήση, η βέλτιστη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος αποκαθίσταται και η φυσική ανοσία βελτιώνεται. Αυτή η ενίσχυση του ανοσοποιητικού είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία από τις περιβαλλοντικές βλάβες και διατηρεί τη λάμψη, την απαλότητα και τη σφριγηλότητα ενός υγιούς δέρματος.
Ποια ειναι τα οφελη της χρησης Probiocell εναντι αλλων προϊοντων περιποιησης δερματος;
Η σειρά περιποίησης δέρματος Probiocell είναι μια ασφαλέστερη επιλογή επειδή δεν ξηραίνει το δέρμα σας ούτε προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, όπως είναι γνωστό ότι κάνουν το υπεροξείδιο του βενζοϋλίου ή το σαλικυλικό οξύ. Αντίθετα, συνεχίζει να λειτουργεί πολύ μετά την εφαρμογή του διαλύματος στο δέρμα, απαιτώντας μόνο 2 εφαρμογές την ημέρα. Όπως μια βακτηριακή ασπίδα, δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα προβιοτικών στο δέρμα. Αυτό βοηθά στη διατήρηση του σωστού και υγιούς επιπέδου των καλών βακτηρίων.
Πρεπει να βαλω τα προϊοντα στο ψυγειο για να συντηρηθουν?
Σε αντίθεση με τα ευρέως γνωστά ως τώρα προβιοτικά της αγοράς (λακτοβάκιλοι) τα οποία ως επί το πλείστον είναι αδρανοποιημένα (και απαιτούν ιδανικές συνθήκες συντήρησης και χρήσης) τα προϊόντα της Probiocell δεν χρειάζονται καμία απολύτως ιδιαίτερη μεταχείριση για να παραμείνουν λειτουργικά.

What are you looking for?

Καλάθι