ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Next Generation Probiotics

Προβιοτικά με "νοημοσύνη":

Τα προβιοτικά μας έχουν εκτεταμένο χρόνο ζωής και δράσης πάνω στην επιδερμίδα και είναι "έξυπνα" γιατί εντοπίζουν το πρόβλημα και δρούν στοχευμένα (δημιουργούν ένα προστατευτικό bio-film το οποίο εμποδίζει την είσοδο παθογόνων μικροοργανισμών).

Γιατί διαφέρουμε:

Η καινοτόμος βιοτεχνολογία της Probiocell βασίζεται σε έξυπνα, ενεργά προβιοτικά μακράς διαρκείας σε αντίθεση με τα ευρέως γνωστά ως τώρα προβιοτικά της αγοράς (λακτοβάκιλοι) τα οποία ως επί το πλείστον είναι αδρανοποιημένα.

24ωρη προστασία και φροντίδα:

Τα προβιοτικά μακράς διαρκείας προσφέρουν 24ωρη ενυδάτωση και ανάπλαση και ενσωματώνονται στο μικροβίωμα του δέρματος διατηρώντας ένα bio-film προστασίας έναντι στα παθογόνα μικρόβια και στους εξωγενείς διαβρωτικούς παράγοντες (όπως κάπνισμα, ρύπανση, υψηλές θερμοκρασίες, υγρασία, ηλιακή ακτινοβολία UV).

Next generation probiotics:

Έτσι επεκτείνενται κατά πολύ το προσδόκιμο ζωής τους καθώς και οι ευεργετικές ιδιότητες στην επιδερμίδα (καταπολέμηση της τάσης ακμής, λιπαρότητας ή ξηροδερμίας και έκζεμα) έως και 10 φορές.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόζεται μία με δύο φορές την ημέρα σαν κρέμα ημέρας ή/και νύκτας.

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Το προϊόν έρχεται σε δύο συσκευασίες: Σε dispenser, για εύκολη εφαρμογή και μεταφορά και σε βαζάκι. Το περιεχόμενο είναι ίδιο και στις δύο περιπτώσεις.

What are you looking for?

Καλάθι