ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Γιατί το καλοκαίρι λέμε ΝΑΙ στα προβιοτικά!

Γιατί το καλοκαίρι λέμε ΝΑΙ στα προβιοτικά!

Πώς μπορούμε να εκτεθούμε έξυπνα στον ήλιο για να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας χωρίς όμως να επιταχύνουμε τη γήρανση στο δέρμα μας; Πώς καταφέρνουμε να κρατήσουμε μόνο τα θετικά του ήλιου και της ηλιοφάνειας και να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας από τα αρνητικά της ακτινοβολίας;

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια με τον Covid και τον εγκλεισμό λόγω «διαλειμματικής» καραντίνας, ο ήλιος μας ελκύει σαν μαγνήτης. Μαζί με τη θερμοκρασία που αλλάζει, το τέλος της άνοιξης είναι η εποχή που και το δέρμα μας αρχίζει να αλλάζει. Μπορεί τώρα να παρατηρήσουμε μεγαλύτερη ευαισθησία, κάποιες κοκκινίλες και ατέλειες, ίσως αυξημένη λιπαρότητα αλλά και πιθανά ενοχλητικά σπυράκια!

Είναι σημαντικό να εκτεθούμε στον ήλιο αυτό το καλοκαίρι μιας και μας έλειψε πολύ αλλά και χρειαζόμαστε αυτήν την θαλπωρή, (πάντα με προσοχή και σύνεση όμως), καθώς είναι γνωστό ότι οι ακτίνες του ήλιου ρυθμίζουν τη μικροχλωρίδα του εντέρου για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, αλλά τείνουν επίσης να αποδυναμώνουν τη μικροχλωρίδα του δέρματος. Κι εδώ είναι απαραίτητη η σωστή στρατηγική για να φροντίζουμε και τα δύο ταυτόχρονα.

Η έκθεση σε UVB εξισορροπεί συστηματικά τη μικροχλωρίδα του εντέρου μέσω της παραγωγής βιταμίνης D. Η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί όμως να προκαλέσει φλεγμονή και να τροποποιήσει το pH της επιδερμίδας, αποδυναμώνοντας τόσο το υδρολιπιδικό φιλμ όσο και τη χλωρίδα του δέρματος, με άμεσο αντίκτυπο στην κυτταρική γήρανση. 

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται η επιδερμίδα καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι η σωστή και τακτική ενυδάτωση. Προϊόντα ομορφιάς με ελαφριά υφή, μη φαγεσωρογόνα σύνθεση κι εμπλουτισμένα με προβιοτικά, που θα αφήνουν το δέρμα να αναπνέει, ενώ παράλληλα το κρατάνε βαθιά ενυδατωμένο, όσο κι αν η ζέστη και ο ιδρώτας κάνουν την εμφάνισή τους! 

Εφοδιαζόμαστε με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης που επιτρέπουν μεν την έκθεση σε υγιείς ακτίνες, αποκαθιστούν δε τις βλάβες που πάνε ίσως να δημιουργηθούν και καταπραΰνουν την όποια φλεγμονή μπορεί να θέλει να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της επιτρέποντας στη χλωρίδα του δέρματος να επανέλθει και να ανανεωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η προβιοτική σύνθεση των προϊόντων Probiocell ανταγωνίζεται τα παθογόνα βακτήρια και θωρακίζει την επιδερμίδα από εξωγενείς διαβρωτικούς παράγοντες (βλ. υψηλές θερμοκρασίες, υγρασία, ηλιακή ακτινοβολία UV). Ταυτόχρονα προσφέρουν την απόλυτη αντιγήρανση και σύσφιξη στο πρόσωπό μας. Έτσι λοιπόν, είμαστε πανέτοιμοι/ες για το καλοκαίρι που έρχεται!


What are you looking for?

Καλάθι