ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

5 Beauty secrets για να είσαι και να νιώθεις ακόμα πιο όμορφη

5 Beauty secrets για να είσαι και να νιώθεις ακόμα πιο όμορφη

Η ομορφιά πηγάζει πάντα από μέσα μας. Όταν νιώθουμε καλά, αυτό βγαίνει πάντα προς τα έξω. 

Ποια είναι όμως αυτά τα μυστικά που είναι τόσο απλά να τα εφαρμόσεις, ώστε κάθε μέρα που περνάει, να νιώθεις ακόμα πιο ωραία, πιο όμορφα και να έχεις βοηθήσει τον εαυτό σου και να τον έχεις θωρακίσει σωστά?

#1

Κοιμήσου αρκετά και ξεκούρασε το σώμα και το νου σου. Ο επαρκής και καλής ποιότητας ύπνος είναι απαραίτητος προκειμένου να έχουμε ενέργεια, να ενισχύσουμε τη συγκέντρωσή μας, να διατηρήσουμε τον μεταβολισμό μας ενεργοποιημένο αλλά και να αποτυπωθεί αυτή η ξεκούραση, στο δέρμα μας και στο πρόσωπό μας. Χάρη στον επαρκή ύπνο, οι μύες του προσώπου χαλαρώνουν, οι μαύροι κύκλοι μειώνονται και αποκτούμε μία πιο λαμπερή και ξεκούραστη όψη. Τα κύτταρα κατά τη διάρκεια του ύπνου, ανανεώνονται, οι φθορές επιδιορθώνονται, αυξάνεται η παραγωγή του κολλαγόνου και ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος. Προσπάθησε να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες, σε καθαρά και μυρωδάτα σεντόνια, χωρίς ψηφιακές συσκευές στο χώρο και απόλαυσε την ηρεμία της νύχτας.

#2

Κάνε πρωί και βράδυ, καλό καθαρισμό στο πρόσωπό σου. Το πρωί, δεν είναι αρκετό να ρίχνεις απλά λίγο νερό μόλις ξυπνάς, διότι το βράδυ όπως προείπαμε, το δέρμα σου δουλεύει ενώ εσύ κοιμάσαι. Ένα απαλό και ήπιο καθαριστικό, είναι απαραίτητο ώστε να διώξει σμήγμα, λιπαρότητα και να δώσει στην επιδερμίδα σου, τη φρεσκάδα που χρειάζεται ώστε να ξεκινήσει η μέρα σωστά. Το βράδυ δε, το ντεμακιγιάζ, είναι αναγκαίο. Ποτέ, μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να ξαπλώσει, χωρίς να έχει κάνει το απαραίτητο cleansing. Το δέρμα πρέπει να αναπνεύσει, πρέπει να πάρει τις ανάσες του και να καθαρίσει από όλη την ημέρα!

#3

Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη, όλο το χρόνο, κάθε μέρα. Ο ήλιος είναι επικίνδυνος κι ας μην είναι καλοκαίρι, κι ας μην είσαι στην παραλία πίνοντας το κοκτέιλ σου. Ακόμα και μέσα στην πόλη, ακόμα και την ώρα που οδηγείς, ο ήλιος σε βλέπει και μπορεί να κάνει τη ζημιά του. Χρησιμοποίησε μικρότερο δείκτη τον χειμώνα εάν σε ευχαριστεί ή βρες ένα προϊόν το οποίο να συνδυάζει και ελαφριά κάλυψη, ώστε να κερδίζεις χρόνο το πρωί που ίσως βιάζεσαι. 

#4

Βρες χρόνο για εσένα. Ξέκλεψε λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα όπου θα τον αφιερώσεις μόνο στον εαυτό σου. Άκου μουσική, διάβασε ένα βιβλίο, χόρεψε, γυμνάσου, κάνε αυτό που σε ευχαριστεί και είναι μόνο για σένα. Χωρίς αντιπερισπασμούς, χωρίς έννοια, χωρίς άγχος. 

#5

Βάλε τα προβιοτικά στη ζωή σου. Εντάσσοντας προϊόντα με προβιοτικά στην καθημερινότητά σου, η μέρα σου θα ξεκινάει με μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση. Βρες τροφές που είναι πλούσιες σε προβιοτικά, πάρε συμπλήρωμα εάν σε βοηθάει και, απαραιτήτως, βάλε τα προβιοτικά στο skincare routine σου. Η διαφορά που θα δεις στο δέρμα σου με τη χρήση μιας κρέμας με προβιοτικά, θα σε καταπλήξει. Θα δεις τις αλλαγές στο πρόσωπό σου, άμεσα, θα νιώσεις την ενυδάτωση και την ανάπλαση στο δέρμα και θα εκπλαγείς τόσο ευχάριστα, οπότε και θα ξεκινάς την κάθε ημέρα με ένα τεράστιο χαμόγελο!


What are you looking for?

Καλάθι