ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η νοημοσύνη των προβιοτικών

Η νοημοσύνη των προβιοτικών

Ένα από τα βασικά μειονεκτήματα των προϊόντων καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας είναι ότι στερούν από τους χρήστες τη φυσική τους ομορφιά, αλλοιώνοντας την μικροχλωρίδα του δέρματος τους.

 

Skin expert με 4 ερωτήσεις

 

Τι ειναι το μικροβίωμα;

Μικροβίωμα ονομάζουμε το σύνολο των μικροοργανισμών που ζουν σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Για παράδειγμα, στο έντερο του ανθρώπου το μικροβίωμα το καθορίζουν όλοι οι μικροοργανισμοί που βρίσκονται εκεί. Με την ίδια λογική, όλοι οι μικροοργανισμοί που υπάρχουν στο δέρμα, αποτελούν το μικροβίωμα του δέρματος.

Τι είναι η μικροχλωρίδα;

Η μικροχλωρίδα καθορίζει την εξάπλωση ή ελάττωση των οργανισμών που είναι παθογόνοι και ενδέχεται να βλάπτουν τον οργανισμό, ενώ παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανοσολογική απόκριση του δέρματος αλλά και στον δερματικό φραγμό, κάνοντας την έτσι τον βασικό παράγοντα για την δερματική υγεία.

Τι είναι τα προβιοτικά;

Τα προβιοτικά μπορούν να συνεισφέρουν εξαιρετικά στην υγεία του δέρματος όταν λαμβάνονται μέσω της διατροφής ή τοπικά στο δέρμα. Είναι οι ζωντανοί μικροοργανισμοί που αποκαλούμε “καλά βακτήρια”  λόγω των σημαντικών επιδράσεων που έχουν στο δέρμα.

Τι είναι τα πρεβιοτικά;

Τα πρεβιοτικά ενισχύουν την ανάπτυξη των ωφέλιμων μικροοργανισμών(καλά βακτήρια) και δρουν ως τροφή για τα προβιοτικά.

Επιπροσθέτως, τα προϊόντα Probiocell© εκτός από περιποίηση, αντιγήρανση και ενυδάτωση, μπορούν επικουρικά να βοηθήσουν αποτελεσματικά και άμεσα στην επούλωση δερματικών παθήσεων, όπως μυκητιάσεις, επιχείλιο έρπητα, ακμή, λεύκη, μελανώματα, μυρμηγκιές, και πολλές ακόμα.

 

Η μοριακή νοημοσύνη των προβιοτικών εξασφαλίζει ένα βαθύ καθαρισμό του δέρματος, επαναφέροντας το pH στις φυσικές του τιμές, δημιουργώντας έτσι όλες εκείνες τις συνθήκες που χρειάζεται να επικρατήσουν στο δέρμα μας ώστε να απορροφηθούν τα απαραίτητα υγιή συστατικά και να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση της κατάλληλης δράσης στα επίμαχα σημεία.


What are you looking for?

Καλάθι